fbpx
60 MIN
ERVARING
VANAF
10 JAAR
MAXIMAAL
28 PERSONEN

PARTICULIEREN

Of je nu een beginnende of gevorderde escaperoom speler bent, Bunker 83 is een leuke en leerzame ervaring voor jong en oud. Spelen kan vanaf 6 personen, kies je wereldmacht: Amerika of Rusland. In grotere groepen kunnen deze twee wereldmachten ook tegen elkaar strijden. Bunker 83 is te reserveren voor groepen van 6 tot 16 personen en geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Bij groepen tot 18 jaar dient in ieder geval 1 volwassene aanwezig te zijn. De escaperoom is toegankelijk voor rolstoelen en mindervaliden.

45 MIN
ERVARING
MAXIMAAL
28 LEERLINGEN
EDUCATIEF
PROGRAMMA
BEGELEIDING
DOET MEE

SCHOLEN

Bunker 83 is lesverrijkend bij Koude Oorlog geschiedenisonderwijs. Leerlingen maken in 45 minuten kennis met belangrijke aspecten van De Koude Oorlog, zoals de strijd om hegemonie en de nucleaire dreiging. Verdeel de klas over twee teams om in Bunker 83 tegen elkaar te spelen. Voor het voortgezet onderwijs biedt Bunker 83 een educatieve ervaring in combinatie met een bezoek aan het Nationaal Militair Museum.  Door hen in de context van de Koude Oorlog zelf aan het werk te zetten en beslissingen te laten nemen, ervaren zij de grote verantwoordelijkheid van hun eigen acties. Tot maximaal 16 leerlingen met minimaal 4 begeleiders.

45 of 60 MIN
ERVARING
MAXIMAAL
32 PERSONEN
PERFECTE
TEAMBUILDING
ETEN &
DRINKEN

BEDRIJVEN

Bedrijfsuitje of teambuilding? Bunker 83 is de ultieme uitdaging! Onder grote druk worden collega’s uitgedaagd om outside the box te denken en kritieke besluiten te nemen. Samenwerking en communicatie zijn essentieel, niet alleen binnen het eigen team, maar ook met de vijand. Ga de uitdaging aan in groepen tot 16 personen. Combineer een bezoek aan Bunker 83 met een bezoek aan het museum, een culinair arrangement of andere activiteiten. Neem contact op met onze afdeling reserveringen voor de mogelijkheden.

CONTACT

Raadpleeg de FAQ voor de meest gestelde vragen. Heb je een andere vraag of opmerking? Neem via het formulier contact met ons op of bel +31 (0)6 39764354. Velden met een (*) zijn verplicht.

U heeft uw naam niet ingevuld.
U heeft geen (geldig) e-mailadres ingevuld
U heeft uw telefoonnummer niet ingevuld.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Bunker 83 is een project van: