fbpx

Binnenkort te boeken via deze site

OPENING 22 FEBRUARI

45 - 60
MINUTEN

6 - 28
DEELNEMERS

VANAF
10 JAAR

Een alarmsignaal schalt door Bunker 83. Het is Defcon 1, we worden aangevallen! Koortsachtig overleg je met je team en probeer je de lanceercodes in te voeren. Wat is jullie reactie? Is de dreiging wel echt? Moeten we onze raketten lanceren of is er nog een escape?

Bunker 83 is een unieke ervaring, waarbij jouw keuzes het lot van de wereld bepalen. Kies je voor de Ops Room, waar hard gewerkt wordt om de systemen te onderhouden? Of voel jij je meer thuis in de War Room, waar de hersenen kraken en strategische posities ingenomen moeten worden? Ongeacht je keuze moet je als één team functioneren en de vijand voor blijven!

BUNKER 83

Escape room Bunker 83 speelt zich af ten tijde van de Koude Oorlog. Aan de oostgrens staat de Sovjet-Unie met een enorme legermacht klaar om binnen te vallen. Tegelijkertijd mobiliseren de Amerikanen zich op strategische locaties in Europa. Er is maar weinig nodig om de strategie van Mutual Assured Destruction te activeren: een aanvalsketen die resulteert in vernietiging van zowel aanvaller als verdediger.

EPICENTRUM

Met jouw team bevind jij je in de commandobunker van waaruit nucleaire raketten kunnen worden afgevuurd. Het is het epicentrum van de wereld. Verdeel je team over de War room en de Ops room. Wie geeft orders en wie voert uit? Volg je orders op of neem je zelf verantwoordelijkheid? Hoe kom je hieruit? Kóm je hier wel uit?

GEEN TIJD TE VERLIEZEN

Op het radarscherm zie je kleine stipjes jullie kant op komen. Het lijkt op een aanval. Is dat zo? Je hand trilt terwijl je zoekt naar de sleutel. Maar wat doe je eerst? Start je de procedure om zelf te lanceren of pak je de telefoon? Iemand moet toch weten wat er aan de hand is? De tijd tikt…

BUNKER 83

Escaperoom Bunker 83 speelt zich af ten tijde van de Koude Oorlog. Aan de oostgrens staat de Sovjet-Unie met een enorme legermacht klaar om binnen te vallen. Tegelijkertijd mobiliseren de Amerikanen zich op strategische locaties in Europa. Er is maar weinig nodig om de strategie van Mutual Assured Destruction te activeren: een aanvalsketen die resulteert in vernietiging van zowel aanvaller als verdediger.

EPICENTRUM

Met jouw team bevind jij je in de commandobunker van waaruit nucleaire raketten kunnen worden afgevuurd. Het is het epicentrum van de wereld. Verdeel je team over het Launch Center en de Situations Room. Wie geeft orders en wie voert uit? Volg je orders op of neem je zelf verantwoordelijkheid? Hoe kom je hieruit? Kóm je hier wel uit?

GEEN TIJD TE VERLIEZEN

Op het radarscherm zie je kleine stipjes jullie kant op komen. Het lijkt op een aanval. Is dat zo? Je hand trilt terwijl je zoekt naar de sleutel. Maar wat doe je eerst? Start je de procedure om zelf te lanceren of pak je de telefoon? Iemand moet toch weten wat er aan de hand is? De tijd tikt…

RESERVEREN

Kies hier onder een datum, om daarna te kiezen voor een tijd in de Amerikaanse of Russische kant - of, met een grotere groep, kies beiden om tegen elkaar te strijden!

Voorwaarden

Zowel Amerika als Rusland kunnen elk 6 tot 8 spelers huisvesten, in totaal kan er dus met 16 mensen gespeeld worden! De groepen worden altijd verdeeld over de Ops Room en de War Room, er zijn dus vier ruimtes waarin gelijktijdig gespeeld kan worden.

Online reserveren en het wijzigen van je reservering is mogelijk tot 48 uur voorafgaand aan het bezoek. Last minute reserveren? Bel ons op 0639764354.

Reserveren kan voor minimaal 6 tot maximaal 16 personen per spelronde. Voor deelnemers uit één huishouden kan een uitzondering in het maximum van 4 personen per ruimte worden gemaakt. De kosten bedragen €20,- per persoon. Meerdere spelrondes reserveren? Bel ons op 0639764354. Lees voor het boeken onze algemene voorwaarden.

Corona maatregelen

Om niet alleen een spannend, maar ook veilig bezoek aan Bunker 83 mogelijk te maken, hebben wij een aantal maatregelen getroffen. Wij vragen u deze goed door te nemen voor u een boeking maakt!

  • Als iemand uit de groep, of iemand uit het gezin van een speler, verkoudheidsklachten of coronaklachten vertoont, blijft deze thuis.
  • Deze persoon hoeft uiteraard niet te betalen.
  • Indien hierdoor te weinig spelers zijn, kan er kosteloos worden verzet.
  • Indien er een volledig huishouden aanwezig is, worden deze bij elkaar in dezelfde kamer gezet. Hierbij kunnen tot 7 personen in één ruimte spelen.
  • Spelers verzamelen buiten op de aangegeven plek naast de bunker. Na de introductie van de spelbegeleider gaan zij (wanneer aangegeven) de ontvangstruimte binnen. Hier leggen ze de tassen in de lockers, desinfecteren zij hun handen, en gaan ze hun ruimte binnen.
  • Als alle spelers binnen zijn, start het spel pas.
  • In de ruimte zijn zones aangegeven. Per zone mag maar één speler aanwezig zijn. Doorruilen van zone mag, mits dit verantwoord gebeurt (bijvoorbeeld door allemaal door te draaien).

VOOR WIE?

PARTICULIEREN

Of je nu een beginnende of gevorderde escaperoom speler bent, Bunker 83 is een leuk en leerzaam voor jong en oud.

SCHOLEN

Verdeel de klas over twee teams om Bunker 83 tegen elkaar te spelen. Tot maximaal 28 leerlingen met minimaal 4 begeleiders.

BEDRIJVEN

Bedrijfsuitje of teambuilding? Bunker 83 is de ultieme uitdaging! Combineer een bezoek aan Bunker 83 met andere activiteiten.

Bunker 83 bevindt zich naast het Nationaal Militair Museum te Soesterberg. Reserveer een tijdslot via de website om zeker te zijn van een plekje. Meld je bij de kassa van het museum, hier wordt de groep door onze medewerkers opgehaald.

Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest

CONTACT

Raadpleeg de FAQ voor de meest gestelde vragen. Heb je een andere vraag of opmerking? Neem via het formulier contact met ons op of bel +31 (0)6 39764354. Velden met een (*) zijn verplicht.

U heeft uw naam niet ingevuld.
U heeft geen (geldig) e-mailadres ingevuld
U heeft uw telefoonnummer niet ingevuld.
Invalid Input

Bunker 83 is een project van: