fbpx

Binnenkort te boeken via deze site

OPENING 22 FEBRUARI

45 - 60
MINUTEN

6 - 28
DEELNEMERS

VANAF
10 JAAR

Een alarmsignaal schalt door Bunker 83. Het is Defcon 1, we worden aangevallen! Koortsachtig overleg je met je team en probeer je de lanceercodes in te voeren. Wat is jullie reactie? Is de dreiging wel echt? Moeten we onze raketten lanceren of is er nog een escape?

Bunker 83 is een unieke ervaring, waarbij jouw keuzes het lot van de wereld bepalen. Kies je voor de Ops Room, waar hard gewerkt wordt om de systemen te onderhouden? Of voel jij je meer thuis in de War Room, waar de hersenen kraken en strategische posities ingenomen moeten worden? Ongeacht je keuze moet je als één team functioneren en de vijand voor blijven!

Om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan is Bunker 83 gesloten t/m 1 juni. Houd onze website in de gaten voor updates!

BUNKER 83

Escape room Bunker 83 speelt zich af ten tijde van de Koude Oorlog. Aan de oostgrens staat de Sovjet-Unie met een enorme legermacht klaar om binnen te vallen. Tegelijkertijd mobiliseren de Amerikanen zich op strategische locaties in Europa. Er is maar weinig nodig om de strategie van Mutual Assured Destruction te activeren: een aanvalsketen die resulteert in vernietiging van zowel aanvaller als verdediger.

EPICENTRUM

Met jouw team bevind jij je in de commandobunker van waaruit nucleaire raketten kunnen worden afgevuurd. Het is het epicentrum van de wereld. Verdeel je team over de War room en de Ops room. Wie geeft orders en wie voert uit? Volg je orders op of neem je zelf verantwoordelijkheid? Hoe kom je hieruit? Kóm je hier wel uit?

GEEN TIJD TE VERLIEZEN

Op het radarscherm zie je kleine stipjes jullie kant op komen. Het lijkt op een aanval. Is dat zo? Je hand trilt terwijl je zoekt naar de sleutel. Maar wat doe je eerst? Start je de procedure om zelf te lanceren of pak je de telefoon? Iemand moet toch weten wat er aan de hand is? De tijd tikt…

BUNKER 83

Escaperoom Bunker 83 speelt zich af ten tijde van de Koude Oorlog. Aan de oostgrens staat de Sovjet-Unie met een enorme legermacht klaar om binnen te vallen. Tegelijkertijd mobiliseren de Amerikanen zich op strategische locaties in Europa. Er is maar weinig nodig om de strategie van Mutual Assured Destruction te activeren: een aanvalsketen die resulteert in vernietiging van zowel aanvaller als verdediger.

EPICENTRUM

Met jouw team bevind jij je in de commandobunker van waaruit nucleaire raketten kunnen worden afgevuurd. Het is het epicentrum van de wereld. Verdeel je team over het Launch Center en de Situations Room. Wie geeft orders en wie voert uit? Volg je orders op of neem je zelf verantwoordelijkheid? Hoe kom je hieruit? Kóm je hier wel uit?

GEEN TIJD TE VERLIEZEN

Op het radarscherm zie je kleine stipjes jullie kant op komen. Het lijkt op een aanval. Is dat zo? Je hand trilt terwijl je zoekt naar de sleutel. Maar wat doe je eerst? Start je de procedure om zelf te lanceren of pak je de telefoon? Iemand moet toch weten wat er aan de hand is? De tijd tikt…

RESERVEREN

Voorwaarden

Zowel Amerika als Rusland kunnen elk 14 spelers huisvesten. Voor groepen groter dan 15 personen - boek dan beide kamers.

Online reserveren en het wijzigen van je reservering is mogelijk tot 48 uur voorafgaand aan het bezoek. Last minute reserveren? Bel ons op 0639764354.

Reserveren kan voor minimaal 6 tot maximaal 28 personen per spelronde. De kosten bedragen €20,- per persoon. Meerdere spelrondes reserveren? Bel ons op 0639764354. Lees voor het boeken onze algemene voorwaarden.

VOOR WIE?

PARTICULIEREN

Of je nu een beginnende of gevorderde escaperoom speler bent, Bunker 83 is een leuk en leerzaam voor jong en oud.

SCHOLEN

Verdeel de klas over twee teams om Bunker 83 tegen elkaar te spelen. Tot maximaal 28 leerlingen met minimaal 4 begeleiders.

BEDRIJVEN

Bedrijfsuitje of teambuilding? Bunker 83 is de ultieme uitdaging! Combineer een bezoek aan Bunker 83 met andere activiteiten.

Bunker 83 bevindt zich naast het Nationaal Militair Museum te Soesterberg. Reserveer een tijdslot via de website om zeker te zijn van een plekje. Meld je bij de kassa van het museum, hier wordt de groep door onze medewerkers opgehaald.

Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest

CONTACT

Raadpleeg de FAQ voor de meest gestelde vragen. Heb je een andere vraag of opmerking? Neem via het formulier contact met ons op of bel +31 (0)6 39764354. Velden met een (*) zijn verplicht.

U heeft uw naam niet ingevuld.
U heeft geen (geldig) e-mailadres ingevuld
U heeft uw telefoonnummer niet ingevuld.
Invalid Input

Bunker 83 is een project van: